Tuunikalatort

Koostis:
1tk röstsai
1 purk tükeldatud tuuniakala konservi õlis/vees(185g)
2 keedetud muna
0.75 dl hapukoort
1 dl majoneesi
0.75 sl sinepit
0.75 sl sidrunimahla
0.5 sl soola

Kate:
0.25 dl majoneesi
0.5 dl hapukoort

Kaunistamine:
2 keedetud muna
krabiplugad
värske või kuivatatud till

Valmistamine:
Sega tükeldatud tuunikala, hakitud munad, hapukoor ja majonees. Maitsesta sidrunimahla, soola ja sinepiga. Lõika röstsaiaviiludelt ääred ära, et jääks ainult valge keskmine osa. Lao 4 saiaviilu taldrikule ruudukujuna ja kata tuunikalaseguga ning korda sama nii, et saad 4 kihti ja pealmine kiht jäta seguga katmata. Kata tort toidukilega, aseta veidi raskust peale ja pane järgmise päevani külmikusse. Enne serveerimist kata tordi pealmine kiht ja ääred majoneesi ja hapukoore seguga ning kata kas sama seguga või tükeldatud munadega. Kaunista krabipulkade ja tilliga.

Karina B.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar