Toorjuustukook kondenspiimaga


Vaja läheb:
100 g võid
1 pakk Selga kondenspiimamaitselisi küpsiseid
600 g toorjuustu(Philadelphia)
3 muna
1 purk magusat kondenspiima

Valmistamine:
Purusta küpsised, lisa sulatatud või, sega segamini ja pane koogivormi põhja. Suru lusikapõhjaga põhi tihedaks. Vahusta toasoe toorjuust, lisa ükshaaval (toasoojad) munad, sega segamini ja lisa kõige lõpus kondenspiimVala juustukoogi sisu koogipõhjale.
Küpseta 160-kraadises ahjus 70 minutit. Juustukook armastab küpseda tavapärasest niiskemas keskkonnas, mistõttu aseta küpsetamise ajaks ahju ka veega täidetud anum. Lase koogil esmalt ahjus jahtuda  (lülita ahi välja ja jäta uks paokile) ning pärast toatemperatuurini tahenemist hoia kooki külmkapis. 
Maitseb kõige parem järgmisel hommikul külmkapist võetuna ja vanilli plombiiriga.

 

  

Cäroly O

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar