Kodune pitsa

Vaja läheb: 
Taigen :
2 dl vett
25 g pärmi
½ tl soola
50g margariini
5 dl nisujahu

Kate:
300 g hakkliha
0,5 punast paprikat
200 g tomatikastet
200 g juustu
100 g maisi
1 väike purk ananassitükke omas mahlas
pitsamaitseainet
küüslaaugupipar
küüslaaugusool


Valmistamine:
Hõõru toasoe pärm soolaga lahti. Sega hulka käesoe vesi, või/õli ja nisujahu. Sega ühtlaseks ja jäta räti alla sooja kerkima ca 30 min.
Pruunista pannil hakkliha. Sega hulka paprikatükid ja kuumuta veel veidi. Maitsesta hakkliha küüslaaugusoola ja küüslaaugupipraga.
Tõsta kerkinud taigen jahuga ülepuistatud lauale. Rulli taigen lahti ja määri peale tomatikaste või pannikaste.
Laota peale hakklihasegu, mais ja  nõrutatud ananassitükid. Puista peale pitsamaitseaine ja riivitud juust. Küpseta 210 kraadi juures 15-20 min.

Johanna Kipp

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar