250 g šampinjone
Tavalist juustu (võib teha ka sinihallitusjuustuga)
Küüslaaugusoola
Sidrunipipart
Valmistamine
Pese šampinjonid, eralda seenetüved ja puhasta seest natuke kübarat noaotsaga ruumikamaks. Raputa kübaratesse näpuotsatäis küüslaaugusoola ning sidrunipipart. Seejärel panna sinna peale tükike juustu ja panna ahju. Küpseta 200 kraadi juures, kuni juust hakkab sulama ning seened muutuvad pruunikaks ning hakkavad eritama ahjuplaadile seenevedelikku. Süüa sobib nii soojalt kui külmalt.
(Et seenejalad raisku ei läheks võib needki panna lihtsalt plaadile ning küpsetada koos juustu, küüslaaugusoola ning sidrunipipraga. Maitselt need küll kübrataele alla ei jää.)
Johanna Kipp
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar