- 2 tk muna
- 125 g fariinsuhkrut
- 135 g nisujahu
- 3 sl naturaalset kakaopulbrit
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 2 tl vanillisuhkrut
- 150 g maitsestamata jogurtit või
- hapukoort
- 50 g sulatatud võid
- 100 g jämedalt hakitud šokolaadi
- 100g tumedat sokolaadi
Vahusta munad fariinsuhkruga kohevaks.
Sega kuivained omavahel.
Sega munavahu hulka vaheldumisi hapukoor, jahtunud sulavõi ja kuivained.
Viimasena lisa jämedalt hakitud šokolaad.
Jaota tainas paberist muffinivormidesse, pannes vormid ääreni täis. Soovi korral puista peale küpsetuskindlaid tordikaunistusi.
Küpseta 200kraadises ahjus umbes 15-20 minutit, kuni muffinid on kenasti kerkinud ja läbinisti küpsed. Kui muffinid on jahtunud, võid peale sulatada tumedat sokolaadi.
Sega kuivained omavahel.
Sega munavahu hulka vaheldumisi hapukoor, jahtunud sulavõi ja kuivained.
Viimasena lisa jämedalt hakitud šokolaad.
Jaota tainas paberist muffinivormidesse, pannes vormid ääreni täis. Soovi korral puista peale küpsetuskindlaid tordikaunistusi.
Küpseta 200kraadises ahjus umbes 15-20 minutit, kuni muffinid on kenasti kerkinud ja läbinisti küpsed. Kui muffinid on jahtunud, võid peale sulatada tumedat sokolaadi.
Marta T.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar